Mudanya ve Kestel`de bayram buruk kutlandı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Mudanya ve Kestel`de renkli görüntülere sahne oldu.

Mudanya ve Kestel`de bayram buruk kutlandı
Karaman’daki maden kazası nedeniyle buruk kutlanan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Mudanya İpar Caddesi’nde toplanan protokol ve vatandaşlar Atatürk Anıtı’na kadar marşlar eşliğinde yürüdü. Törenlerde, Cumhuriyetin 91. yılı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şiirlerin okunmasının ardından Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları Topluluğu gösterilerinin ardından İskele Meydanı’da Mudanyalıların yoğun katılıyla bayram coşkusunu yaşandı.
 
KESTEL’DEKİ TÖRENLER…
 
Kestel’deki törenler ise Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasıyla başladı. Stadyumda devam eden törenler, öğrencilerin şiirler okuması, halk oyunları gösterileri, şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi. Programda ayrıca Kestel’li motokros ekibi ve Bursa Atlı Spor Kulübü’nün geçişleri büyük alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X