Mudanya’da 135 kilometre  arazi yolu açıldı 

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi dışında mahalleye dönüşen köylerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. 

Mudanya’da 135 kilometre  arazi yolu açıldı 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dört yıllık hizmet döneminde köylerde 135 kilometre arazi yolu açma çalışması yapıldığını, Halitpaşa, Bademli, Göynüklü, Çağrışan ve merkezde 7.4 kilometre imar yolu açıldığını kaydetti. 

Mahallelerdeki cadde ve sokakların yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına da önem verdiklerini kaydeden Türkyılmaz, bu hedef doğrultusunda 33 bin 608 tonluk asfaltlama çalışması yapıldığını belirterek, “Mudanyalı hemşerilerimin yaşamlarını kolaylaştırmak, belediyecilik anlayışımızın çıkış noktasını oluşturuyor. Arazi ve imar yolu açma çalışmalarının yanı sıra 158 bin metrekare, 22 kilometre parke döşedik, 20 kilometre tretuvar, 11 bin 450 metreküp istinat ve taş duvar yapımı gerçekleştirdik. Bu alandaki çalışmalarımız devam ederken, ihtiyaç duyulan her noktada ekiplerimiz gelen talepleri değerlendirerek, çalışmalara başlayacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X