Mudanya’da 5 kez iptal edilen plana net takvim!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yazarımız Ahmet Emin Yılmaz’ın olay.com.tr için yaptığı söyleşide önemli mesajlar verdi. Başkan Türkyılmaz, Mudanya’nın 5 kez iptal edilen imar planıyla ilgili, “Öyle bir plan yapalım ki, bir daha iptal olmasın, kimse mağdur kalmasın düşüncesiyle yola çıktık’ dedi…

Mudanya’da 5 kez iptal edilen plana net takvim!

Mudanya’nın 5 kez iptal edilen imar planında geri sayım başladı.

Başkan Türkyılmaz net konuştu:

30 yıldır yapılmayan kıyı-kenar çizgisi çalışmasını yapıp 200 metre bandındaki yapıları tespit ettik. Vatandaşın mülkiyet hakkını koruduk. 2 Eylül’de Güzelyalı Kent Meydanı’nda yaptığımız çalışmayı anlatacağız. Vatandaşın isteklerini dinleyeceğiz. Gözümüzden kaçmış bir şey varsa, talepleri alacağız.

ÇOK HIZLI ÇÖZECEĞİZ…
Planı eylül ayında Mudanya Belediye Meclisi gündemine gelir, ekim ayında da karar çıkar. Geniş bir bölgede, zor bir plan, bu kadar kısa sürede yapılamazdı. Aynı durum Çağrışan-Göynüklü planı için de geçerli. Tarım Müdürlüğü görüşüyle Büyükşehir Meclisi’nin aldığı karar geldiğinde çok hızlı çözeriz.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X