Mudanya’da AK Partili gençlerden anlamlı bağış

AK Parti Mudanya Gençlik Kolları’nda faaliyet gösteren 21-25 yaş arası 20 genç, Mudanya Devlet Hastanesi’nde organ bağışında bulundu.

Mudanya’da AK Partili gençlerden anlamlı bağış

ÖMER BİLİK

AK Parti Mudanya Gençlik Kolları Başkanı Emre Akdemir ve gençlik kollarında faaliyet gösteren 20 genç, Sağlık Bakanlığı Organ ve Doku Bağış Formu’nu doldurarak Mudanya Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birimi Sorumlusu Olcay Özlü’ye teslim etti. Gençlik Kolları Başkanı Emre Akdemir bu organizasyonla farkındalık yaratıp organ nakli bekleyenlere destek olmak istediklerini belirtti. Amaçlarının 20 kişiyle başladıkları bu organizasyonda yapacakları çalışmalarla bu sayıyı 200 ve 2 binlere çıkarma hedefinde olduklarını belirten Akdemir, “Bu hareketimizle toplumumuza örnek olacağımıza inanıyoruz. Organlarımızın vefatımızın ardından uygun kullanılacağına inanıyoruz. Bizler 20 kişiyle geldik ama çalışmalarımızla binlerce bağışçıya ulaşacağımızı tahmin ediyoruz” dedi.

Mudanya Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birimi Sorumlusu Olcay Özlü de, bu tür bağışları tüm vatandaşlardan beklediklerini ve ülkemizde organ bekleyen birçok hasta olduğunu belirterek, gençlere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X