Mudanya’da bozuk yollar onarılıyor

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni açılan imar yollarında parke ve tretuvar çalışmalarına devam ederken, kış aylarında zarar gören cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarına başladı.

Mudanya’da bozuk yollar onarılıyor

ÖMER BİLİK

Siteler Mahallesi’nde başlayan yama çalışmalarında yaklaşık bin ton asfalt kullanılacak. Bakım onarım, yenileme ve yeni açılan yollarda yapılacak asfalt çalışmalarında toplam 11 bin ton asfalt kullanılacak. İlçenin tamamında asfaltı zarar gören cadde ve sokaklarda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Asfalt çalışmalarına eş zamanlı parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyoruz. Siteler, Yalı ve Burgaz Mahalleleri’nde kaldırım tretuvar çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Diğer kurumlar ile koordineli olarak çalıştıklarını belirten Türkyılmaz, altyapıların tamamlanması ile birlikte yollardaki çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X