Mudanya’da eğitime destek

Özel Esentepe Hastanesi ve Mudanya Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD), Mudanya’da devlet okullarının çeşitli spor malzemesi ihtiyacını karşıladı. 

Mudanya’da eğitime destek

ÖMER BİLİK

Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nda düzenlenen törenle okullara malzemeleri dağıtıldı. Öğrencilerin beden eğitimi derslerinde kullanacakları toplardan raketlere ve jimnastik minderine kadar tüm malzemeler eğitim kurumlarına teslim edildi. İlçedeki 36 okula spor malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Törene Kopal Sağlık Grubu bünyesindeki Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, MUYAD Başkanı Sahip Keçici, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Kopal Sağlık Grubu bünyesindeki Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal eğitimin önemine dikkat çekerek, her zaman eğitim öğretime ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X