Mudanya’da gölet ve baraj için ön inceleme

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, mahalle muhtarları ve DSİ Bursa 1. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj yerleri için ön inceleme çalışması gerçekleştirdi.

Mudanya’da gölet ve baraj için ön inceleme

ÖMER BİLİK

Mudanya’da tarım ve çiftçiliğin en iyi şartlarda yapılabilmesi için tarımsal sulama amaçlı gölet ve barajların yapıldığını belirten Murat Ünal, Yalıçiflik Göleti inşaatının devam ettiğini, ayrıca Evciler Mahallesi göletinin de planlama aşamasında sona gelindiğini söyledi. 

Çepni, İpekyayla, Mirzaoba ve Göynüklü Mahalleleri’nde gölet ve baraj yapımı için incelemelerde bulunan Murat Ünal, “Çiftçilerimizin en önemli ihtiyaçlarından biri tarımsal sulamadır. Bu amaçla Mudanya’daki mahallelerimizde tarımsal sulama amaçlı gölet ve barajlar için DSİ Bursa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yetkililerle ve muhtarlarımızla birlikte arazide uygun yerler için ön incelemeler gerçekleştiriyoruz. DSİ mühendislerimiz ön incelemeleri sonucunda uygun gördükleri yerlerde daha sonra detaylı etüt çalışmalarını gerçekleştirecekler ve nihai karara varacaklardır”’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X