Mudanya`da hedef turizm

Mart ayındaki yerel seçimlerin ardından sınırları genişleyen Mudanya`nın turizm potansiyelini öne çıkarmayı hedefleyen ilçe belediyesi, köyden mahalle statüsüne dönen bölgelerde de çalışmalarını hızlandırıyor.

Mudanya`da hedef turizm
ÖMER BİLİK
 
İlçe genelindeki fiziki çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık veren Mudanya Belediyesi, 2015 yılı itibariyle ilçeye 50 yeni çocuk parkı ve oyun alanı kazandırmayı hedefliyor. Tarım alanlarına ulaşımı daha da kolaylaştırmak için asfalt yenileme çalışmalarına da hız veren Mudanya Belediyesi, Temizlik İşlerine bağlı birimlerin ilçe geneli ve köylerde yürüttüğü cami temizliğine yönelik çalışmalar da sürdürülüyor.
 
NÜFUS ARTIYOR
 
Belediye olarak hiçbir mahalle ve bölge ayrımı yapmadan 8 aydan bu yana ilçenin dört bir yanına hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ‘Mudanya nüfusu 100 binlere doğru hızla ilerleyen bir cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Göreve geldiğimiz 8 aydan bu yana istikrarlı ve tarafsız hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye’ye bağlı hizmet araçlarımız yatırım ve onarım çalışmalarının sürdüğü noktalarda faaliyetlerini sürdürüyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X