Mudanya’da isyan çıktı!

7 aydır maaşlarını alamayan futbolcular ilçe belediye başkanını göreve çağırdı. Yeşil kırmızılı futbolcular, verilen sözleri yerine getirmediklerini öne sürdükleri Recep Günay başkanlığındaki yönetimle çalışmayacaklarını açıkladılar.

Mudanya’da isyan çıktı!

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk kovalayan ve Yalovaspor deplasmanından 1 puanla dönerek 29 puanla grupta ikinciliğe yerleşen Mudanyaspor’da futbolcular maddi sorunlar nedeniyle isyan bayrağı açtı. Yaklaşık 7 aydır verilen sözlerin yerine getirilmediğini ve maaşlarını alamadıklarını belirten yeşil kırmızılı futbolcular, bundan böyle Başkan Recep Günay ve yönetimiyle birlikte olma ihtimallerinin kalmadığını belirttiler.

BERABER OLAMAYIZ

Kulüp başkanı Recep Günay, geçtiğimiz günlerde kulübe yönetim kurulu dahil hiç kimsenin destek olmaması yüzünden istifasını açıklamış ve daha sonra kongre kararı alınmıştı. Yalova dönüşü isyan bayrağı açan futbolcular adına konuşan takım Kaptanı Erdal Alemdar, “Biz, hocamız Selçuk Serbest’le beraber maçlara ya çıkacağız ya da çıkmayacağız. Bırakacaksak takım halinde bırakacağız. Recep Günay yönetimiyle bu saatten sonra beraber olma olasılığımız sıfırdır” diyerek şöyle devam etti:

BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

“Bizim beklentimiz belediye başkanımızdan bu takıma sahip çıkacaksa çıksın, yoksa takım olarak biz bırakıyoruz. Bu saatten sonra Recep Günay da dahil olmak üzere başka birinin başkanlığını istemiyoruz, bu kadar basit. Benim arkadaşlarım 7 aydır maaş almıyor. Hocamız da buna dahil. Bize verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı ve 30 gündür servis paralarımızı cebimizden veriyoruz. Artık yeter. Biz kimsenin başkanlığını istemiyoruz. Bu takım Recep Günay başkanlığında artık sahaya çıkmayacak.”

RECEP GÜNAY: SAYGI DUYUYORUM

İstifa eden ancak kongrenin ardından yeni yönetim seçilene kadar başkan ve yönetim kurulu üyelerinin görevlerinde olduğunu belirten Başkan Günay gelişmeleri değerlendirdi. Günay şunları söyledi: “15 gün sonra ilk kongremiz olacak veya 1 hafta sonra yapılacak. Bugün futbolcularımız bir karar almışlar, saygı duyuyorum. Mudanyaspor’un kapanmaması için aday olmama rağmen gerekli desteği görmedik. Elimden geldiği kadar tek başıma bu çocukları sahaya çıkardım. Mudanyalının verdiği destek 100 bin liradır, ben şahsım olarak 170 bin lira verdim.”

300 BİN LİRA BORÇ VAR

“Şu anda da futbolculara 250-300 bin lira kulübün borcu var. Mudanyasporluyum diyenler benim verdiğim paranın yarısını vermiştir. Ancak onlar kahraman oldular ben ise kötü adam. Futbolcular bana değil Mudanya’yı yönetenlere ve kurumlara sitem etmeliydiler. Burada bir tezgah vardır. Bize karşı bu çocukları dolduranlar yanlış yapıyorlar. Mudanyaspor kulübü kapanırsa sorumlusu ben değilim. Bu insanlar yaptıkları eserle gurur duysunlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X