Mudanya’da kasaplara kaçak et denetimi

Mudanya Belediyesi Zabıta ekipleri, kaçak hayvan eti satışıyla ilgili çıkan ve vatandaşı tedirgin eden haberlerin ardından et ve et ürünleri satan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Mudanya’da kasaplara kaçak et denetimi

Mudanya Belediyesi Zabıta ile Sağlık ve Ruhsat İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan eti satışıyla ilgili et ve et ürünleri satan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürü İlhan Aksakal, “Son günlerde vatandaşlarımızı tedirgin eden kaçak et satışı konusunda, başta kasaplar olmak üzere diğer et ürünü satan işletmeler, ruhsat, gıda sağlığı ve hijyen yönünden sıkı bir denetimden geçti. Yapılan denetimlerde, hijyen yönünden eksikleri olan işletmelere uyarıda bulunduk. Bunun dışında herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Tüm bu denetimlere rağmen, Mudanya’da yaşayan vatandaşlarımız, şüphelendikleri veya en ufak bir tereddüt duydukları işletme hakkında, belediyemizin 444 8 922 numaralı telefonunu 7/24 arayarak şikâyetlerini iletebilirler” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Son günlerde kamuoyunda çıkan kaçak hayvan eti satışı haberlerinin ardından zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Ekiplerimizin yaptığı denetimlerde kaçak hayvan eti sayışıyla ilgili ilçemizde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması bizleri sevindirdi. Bu konuda esnafımızın da hassasiyet göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Mudanya Belediyesi olarak, önceliğimiz her zaman insan ve insan sağlığı olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X