Mudanya’da Kickboks Şöleni

450’nin üzerinde sporcunun katıldığı teşvik turnuvası büyük heyecana sahne oldu.

Mudanya’da Kickboks Şöleni

ÖMER BİLİK

 

Türkiye Kickboks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan İzmir ve Isparta’da yapılacak olan Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Şampiyonası’na Hazırlık amaçlı (Point Fighting, Kick light) Bursa Teşvik müsabakaları Mudanya Spor Salonu’nda yapıldı.

450’in üzerinde sporcunun katıldığı müsabakalara ilk kez çıkan sporcuların heyecanı görülmeye değerdi. İki gün süren organizasyonda büyük heyecan yaşandı. Katılımın sevindirici olduğunu söyleyen Kickboks İl Temsilcisi Zafer Akman şunları söyledi:

“Mudanya Polis Teşkilatı’nın geleneksel hale getirmeyi amaçladığı bu organizasyona il temsilciliği olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. 2014 yılında Gaziantep ve Ordu’da yapılan Türkiye şampiyonalarında Bursa’mıza 5’i şampiyonluk olmak üzere 32 madalya kazandırdık. Bu sene hedefimizi daha ileri taşımak için gençlerimizi daha iyi hazırlamak istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X