Mudanya’da mutluyduk

Başrolünü Nejat İşler’le paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ filminn Bursa galası için dün Kent Meydanı AVM’ye gelen Serenay Sarıkaya, çekimler için 5 hafta boyunca kaldıkları Mudanya’da harika zaman geçirdiklerini söyledi.

Mudanya’da mutluyduk

FIRAT TORAMAN

Çekimleri Mudanya’da gerçekleşeh ‘İkimizin Yerine’ filminin Bursa galasını dün Kent Meydanı AVM sinemalarında yapan Serenay Sarıkaya, rol arkadaşı Özgür Emre Yıldırım’la seyircisinhi selamladı.

BURSALILAR ÇOK ŞAŞIRACAK

Büyük ilgi gördüğü galada soruları yanıtlayan Sarıkaya, ‘5 hafta geçirdiğimiz Mudanya’da çok mutluyduk. Bursa halkı bizi her yerde çok sıcak karşıladı heryerde. Biz de filmde Bursa’dan çok güzel kareler yakaladık. Bursalılar filmi izlediklerinde Mudanya böylemiymiş diyecekler’ dedi.

MÜZİK BENİM İÇİN HOBİ

Son dönemde oyunculuktaki başarısı kadar güzel sesiyle de dikkat çeken Seranay Sarıkaya, müziği yalnızca hobi olarak yaptığını söyledi.

Demet Akalın’ın kendisine albüm yapmayı teklif ettiği Sarıkaya, ‘Demet’e desteği için çok teşekkür ederim ama müzik çok başka bir alan’ dedi.

Filmde öğretmenine aşık olan genç bir kızı canlandıran Sarıkaya, ‘Gerçek hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Öğretmenlerimi çok önemserdim. Hiç duygusal bağ kurmadım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X