Mudanya’da ramazan şenliği başlıyor

Mudanyalıların ramazan ayı boyunca birlik ve beraberlik içinde buluşturulması amacıyla, ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilecek iftarlar, etkinlikler ve Ramazan Sokağı ile ilçede ramazan coşkusu yaşanacak.

Mudanya’da ramazan şenliği başlıyor

ÖMER BİLİK

 

Ramazan etkinlikleri kapsamında Uğur Mumcu Kültür Merkezi yanında kurulan Ramazan Sokağı’nda hem gelenekler yaşatılacak, hem de düzenlenecek olan gösteri ve etkinliklerle Mudanyalılar ramazan ayını dolu rolu geçirecek. Ramazan Sokağı’nda orta oyunu, fasıl, meddah, Hacivat-Karagöz, gölge oyunu, kanto gösterilerinin yanında macun, pamuk şekeri ve Osmanlı şerbeti dağıtımı yapılarak ilçe sakinlerine doyumsuz bir eğlence fırsatı sunulacak. Ramazan ayı boyunca belediye tarafından kurulacak çadırlarda iftar yemeği de verilecek. 

İftar yemeği için ilçe merkezinde eski Koç Restoran, Güzelyalı’da ise Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde iftar çadırı kurulacak. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin bir arada yaşandığı Ramazan ayında Mudanya’da düzenlenecek iftar çadırına ve ramazan etkinliklerine tüm Mudanyalıları davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X