Mudanya’da serinleten açılış

Mudanya Belediyesi Yüzme Havuzu, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yüzme havuzunu 7’den 77’ye herkesin yararlanabileceği bir tesis olarak yenilediklerini söyledi.

Mudanya’da serinleten açılış

HATİCE DAL

Mudanya Belediyesi Yüzme Havuzu, yenilenen yüzüyle kapılarını açtı. Mudanya Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi’nden mahkeme kararıyla devralınan havuz donanımlarının yenilenmesinin ardından Mudanyalıların hizmetine sunuldu.

Havuz, pazartesi günleri hariç haftanın diğer günleri saat 9’dan 21’e kadar kullanıma açık olacak.

Yüzme havuzunu büyük emeklerle Mudanya’ya kazandırdıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Havuz platformundaki seramikler, havalandırma, elektrik tesisatı, klimalar, ısıtma-soğutma sistemleri, ıslak hacimler, derz dolguları revize edildi. Mutfak, duşlar ve soyunma odaları tamamen yenilendi” dedi.

7’DEN 77’YE HERKESİN YARARLANACAK…

Amaçlarının Mudanyalıları ve tüm çocukları yüzme havuzuyla buluşturmak olduğunu da aktaran Türkyılmaz, “12×25 metre ebatlarında, yarı olimpik bir yüzme havuzunun yanı sıra bina içerisinde çok amaçlı salon, kadın ve erkek duşları, soyunma odaları, antrenör ve yönetim odaları bulunuyor. 7’den 77’ye herkesin yararlanabileceği bir tesis olarak yenilediğimiz havuzumuz Mudanyamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ…

Yüzme havuzunu 2 yıl önce yargı yoluyla kazandıklarını da kaydeden Başkan Hayri Türkyılmaz, “Gidenler öylesine zarar verdiler ki, her şeyi söküp götürdükleri ve kırıp döktükleri yetmiyormuş gibi üst örtüsünü de paramparça ettiler. Üst örtüsü için 4 kez ihale yaptık ve ihaleye giren olmadı. Ekonomi o kadar kötü ki bu şartlarda teklif veren dahi olmadı. Tekrardan 5. kez ihaleye çıkacağız” ifadelerini kullandı.Yüzme havuzunun açılmasının bazı kesimler tarafından engellenilmeye çalışıldığını da dile getiren Hayri Türkyılmaz, yılmadan çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

CHP İl Başkanı İsmet Karaca ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta yüzme havuzu, törenle vatandaşların hizmetine girdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X