Mudanya’da tartışmalı görevden alma

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaklaşık 1,5 yıldır birlikte görev yaptığı Başkan Yardımcısı Metin Bağcı’yı görevinden aldı.

Mudanya’da tartışmalı görevden alma

ÖMER BİLİK

 

Metin Bağcı’ya gönderilen görevden alma yazısında ‘görülen lüzum üzerine’ böyle bir tasarrufta bulunulduğu ifade edildi. Görevden alınan Başkan Yardımcısı Metin Bağcı ise görülen lüzum ifadesinin birçok soruyu beraberinde getirdiğini ve Başkan Türkyılmaz’ın buna açıklama getirmesini istedi. Bağcı, “Ben belediyeye ve partime zarar verecek açıklamalar yapmadım. Bunun cevabını Başkan’dan bekliyorum” dedi.

Yaklaşık iki ay önce yaşanan rüşvet iddialarında, insan kaynaklarında görevli eşinin olaya şahit olduğunu ifade etmesinin ardından Belediye Kreşi’nde çaycılık görevine verildiğini ve izin dönüşü de istifa ettiğini söyleyen Bağcı, “Ben siyasi ve kişisel hayatımda en ufak soru işaretine yer verecek davranışlarda bulunmadım. Çiğ ot yemedim karnım ağrısın. Bu açıklamamda partime ve herhangi bir kişiye zarar vermek amacında değilim. Kendisinden isteğim bu kelimeyi açıklamasıdır. Kendisinin bu konu ile ilgili yapacağı açıklama, benim zan altında kalmamın önüne geçecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X