Mudanya’da tekvando şöleni

İllerarası Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen Tekvando Şampiyonası’na 6 ilden toplam 359 sporcu katıldı.

Mudanya’da tekvando şöleni

Ömer Bilik

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Teakwondo Temsilciliği’nin 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Amatör Spor Haftası nedeniyle 17-18 Ekim tarihlerinde Mudanya Spor Salonu’nda, düzenlenen İllerarası Tekvando Şampinası’na büyük ilgi vardı. Bursa, Balıkesir, Bilecik, Nevşehir, Kocaeli ve Yalova il takımlarından 14’ünün 145 bayan 214 erkek toplam 359 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada müsabakalar nefes kesti. Turnuvanın ödül törenine Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’de katıldı. 

Salon yapılacak

Mudanya’da güzel bir organizasyona imza atıldığını belirten Şahin, ‘Bu turnuvaya destek veren bütün kulüp ve başkanlarımıza, katılan sporculara ve destek veren kuruluşlara teşekkür ediyorum. Mudanya’daki okullarımızda bu tür faaliyetlere destek veren ve gençlere sporu aşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürüne de teşekkür ederim. Bursa Büyükşehir Belediyemiz de 2016 yılı içerisinde ilçedeki okullara spor salonu kazandırma amacında, bu da Mudanya’daki yapılan sporların çıtasını yükseltecektir’ dedi.

Müsabakalarda dereceye giren tekvandocular madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in elinden aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X