Mudanya’dan bir aşk hikayesi

Serenay Sarıkaya’yla Nejat İşler’i Mudanya’da buluşturan ‘İkimizin Yerine’ filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Geceye adeta ünlü yağdı.

Mudanya’dan bir aşk hikayesi

NEJAT BENİM ŞANSIM

Çekimleri Mudanya ve Tirilye’de gerçekleşen ‘İkimizin Yerine’ seyirciyle buluştu. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in üstlendiği filmde Zerrin Tekindor, İştar Gökseven ve Aslı Bekiroğlu rol alıyor. Galada şıklığıyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya, ‘İlk defa bir sinema filminde başrol oynuyorum. Nejat’la ikinci kez bir aradayım, bu da benim şansım. O bana uğur getiriyor’ diye konuştu. 

PROJE BENİ ETKİLEDİ

Uzun süre tedavi gördükten sonra ‘İkimizin Yerine’yle sinemaya dönen Nejat İşler ise, ‘Ben her projeyi kabul etmiyorum, ama bu filmin senaryosu çok etkiledi. Güzel iş yaptık, ben de merak ediyorum’ dedi. Serenay Sarıkaya’nın iyi şarkı söylediğini belirten oyuncu, ‘İnanılmaz bir sesi var, sette bol bol istek aldı’ dedi. Film ekibini gecede Cem Yılmaz’dan Fahriye Evcen’e çok sayıda yıldız yalnız bırakmadı. 

Galaya kol kola gelen Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler uyumlarıyla dikkat çekti.

Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı yalnız bırakmayan Kerem Bursin, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Gecenin konukları arasında Cem Yılmaz ve Ozan Güven de vardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X