Mudanya’dan gelen ödül

Serenay Sarıkaya, başrolünü Nejat İşler’le paylaştığı ve çekimleri Mudanya’da yapılan ‘İkimizin Yerine’ filmindeki performansıyla ‘En İyi Oyuncu’ seçildi.

Mudanya’dan gelen ödül

BEN DAHA 25 YAŞINDAYIM

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği ‘Başarı Ödülleri’ törenle dağıtıldı. Törenin yıldızı ise çekimleri Mudanya’da yapılan ‘İkimizin Yerine’ filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Serenay Sarıkaya oldu. Gecede ilgi gören oyuncu, törenden sonra soruları yanıtladı. Hayranlarının sevgilisi Kerem Bursin’le evlenmelerini istediğini söyleyen Sarıkaya, ‘Bunun için erken, daha 25 yaşındayım’ dedi.

OZAN GÜVEN’E BÜYÜK İLGİ

Demet Akbağ ve Rasim Öztekin’in ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü aldığı gecenin ilgi gören bir diğer ismi de, ‘Annemin Yarası’ filmiyle ‘En Başarılı Erkek Oyuncusu’ seçilen Ozan Güven’di. Törene birlikte katılan oyuncu sevgililer İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu dizi kategorisinde ‘En Başarılı Kadın’ ve ‘En Başarılı Erkek’ ödülünü kucakladı. Gecede Yetkin Dikinciler, Murat Boz, Hande Yener ve Yalın da ödüle layık görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X