Mudanyalı hayırseverden kreş ve anaokulu sözü

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı Hayırsever Agah Bursalı’yı geçtiğimiz günlerde Bodrum’da ziyaret ederek, müjdeli haberlerle döndü.

Mudanyalı hayırseverden kreş ve anaokulu sözü

ÖMER BİLİK

Bursalı’nın Mudanya’ya kazandırdığı değerli hizmetlere bir yenisini daha ekleyeceğini belirten Başkan Türkyılmaz, ‘Mudanyamız ve Mudanyalı hemşehrilerimiz için yeni bir hizmet daha yapacağı sözünü verdi. Rahmetli Sevgili Eşi Nuran Bursalı adına bir kreş ve anaokulu yaptıracağını belirten hayır severimiz Bursalı’ya, Mudanyalı hemşehrilerimiz adına ben de çok teşekkür ediyorum’ dedi. 

Mudanyalı Hayırsever Agah Bursalı, Başkan Türkyılmaz’ın Mudanya ve Mudanyalı hemşehrilerimiz için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Başkan Türkyılmaz, Nuran Bursalı Kreşi ve Anaokulu ile ilgili Belediye olarak yer tespiti çalışmalarına başlandığını, önümüzdeki günlerde protokolün imzalanacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X