Mudanyalı toz duman içinde, asfalt istiyor

Bursa’nın sayfiye yerlerinden Mudanya’da Güzelyalı Siteler Mahallesi sakinleri asfalt olmayan yolları için, Bursa Asfaltı adına yaraşır şekilde bir an önce asfalt dökülmesini ve Siteler Mahallesi’nin yeni yoluna kavuşmasını istiyor.

Mudanyalı toz duman içinde, asfalt istiyor

Siteler Mahallesi sakinlerinden Hasan Yılmaz, “Şeka İnşaat’tan başlayan ve kreşe kadar olan 700 metrelik yol toz toprak içinde. Mahalleli olarak çok sıkıntılıyız, ne cam açabiliyor, ne balkonda oturabiliyoruz. Kış geliyor, yağmurlar başladı. Her yağmurda yollar çamur içinde kalıyor. Yetkililere defalarca müracaat ettik, ancak bu yol bir türlü asfaltlanmadı. Biz mahallemize düzgün bir yol istiyoruz” diye dert yandı.

Bir başka vatandaş ise, Güzelyalı Siteler Mahallesi’ndeki evinin önünden geçen işlek caddenin 5 aydır yapılmadığını iddia etti. Mahalleli olarak duruma tepkili olduklarını ifade eden mahalle sakini Mehmet Ali Çetin, “Yolumuz yol değil, ne yürünüyor ne araba kullanılıyor. Geçen ay arabamın tekerleği çukura girdi, bir dünya masraf yaptım. Benim günahım ne? Mudanya’nın yolları bir an önce kış gelmeden yapılsın” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri, Siteler Mahallesi’nin kapalı pazar yeri ve sağlık ocağı ihtiyacı da olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X