Mudanya’nın altın kızları!

İkbal Betül-Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu, Küçük Kızlar Hentbol’da Mersin’den Türkiye Şampiyonu olarak döndü.

Mudanya’nın altın kızları!

ÖMER BİLİK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Küçük Kızlar Hentbol’da Mudanya İkbal Betül-Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu. 

Antrenör Merve Atak’ın öğrencileri Mersin’deki şampiyonanın final maçında İzmir Bornova Hilal Necmiye Ortaokulu’nu 12-9 yenerek kupaya uzandı. Türkiye Şampiyonluğuna ulaşarak Bursa ve Mudanya’nın gururu olan hentbolcular ilçede coşkuyla karşılandı.

2,5 YILIN EMEĞİ ALINDI

Bursa, Denizli ve Zonguldak’ta yapılan tüm maçlarını yenilgisiz farklı kazanarak Türkiye finallerine kalan ve bu başarısını Mersin’de de sürdüren Çilingiroğlu hentbol takımının antrenörü Merve Atak haklı bir gurur yaşıyor. 2,5 senelik bir emeğin sonucunda Türkiye şampiyonu olduklarını belirten Atak, “Özelliklede bayan antrenör olarak bana inanan, güvenen çocuklarıma yürekten teşekkür ediyorum. 2 senedir yaz demeden kış demeden hem derslerine çalışıp hem de antrenmanları kaçırmayan çocuklarım bugünü fazlasıyla hak etti. Bizi takip etmeye devam edin, bu ekip daha çok şeyler başaracaktır” dedi.

İŞTE İLK DÖRT

1- Bursa İ.B.-Ali Çilingiroğlu Ortaokulu

2- İzmir Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu 

3- İzmir Şehit Onbaşı Ali Güner Ortaokulu 

4- Kırşehir Sırrı Kardeş Ortaokulu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X