Mudanya’nın geleceği masaya yatırıldı

Mudanya’nın geleceğini şekillendirmek ve daha sağlıklı bir kent yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, ilçenin anayasası olarak nitelendirilen plan çalışmalarını bilim ve halkla şekillendiriyor.

Mudanya’nın geleceği masaya yatırıldı

ÖMER BİLİK

Bu amaçla düzenlenen ‘Mudanya Geleceğini Konuşuyor’ çalıştayında ilçenin sorunları ve çözümleri masaya yatırıldı. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir’in moderatörlüğünde iki gün süren çalıştayda konusunda uzman kişiler imar planlarından, turizme, ulaşım ve trafikten, tarıma kadar birçok konuda sorunları ve yapılabilecek çalışmaları tartışırken, STK ve halkın da görüşleri alındı. 

MUTLU BİR KENT YARATACAĞIZ

Çalışmalara bilimin ışığında Mudanyalılarla birlikte devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleştirilecek projeler için hemşehrilerinden ve STK’lardan destek istedi. Başkan Türkyılmaz, ‘Ben Mudanya’nın her şeyini tanıtacağım. Bunu yaparken de akılcı, koruyarak geliştiren, insanını mutlu eden bir kent yaratacağız. Projelerimiz bunların üzerine odaklıdır’ diye konuştu. 

BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Tarihiyle, doğasıyla, havasıyla ve insanlarıyla mutlu bir Mudanya’yı yaratmanın en büyük hedef olması gerektiğini dile getiren Başkan Hayri Türkyılmaz, geleceğin Mudanya’sını hep birlikte yaratacaklarını belirtti. Tütrkyılmaz, ‘Köylerimize gideceğiz, gerekirse meydanlarda oturacağız. Mudanya için hep birlikte karar vereceğiz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X