Mudanya’nın umudu var

Haftayı galibiyetle kapatan Bursa ekibi, bitime 2 hafta kala ilk 3 ve Süper lig iddiasını sürdürdü. Bursagücü ise yenilmesine karşın küme düşme tehlikesini atlattı.

Mudanya’nın umudu var

ÖMER BİLİK

Hentbol Kadınlar 1. Ligi’nde 24. hafta maçları dün oynandı. Kadınlar Süper Ligi’ni hedefleyen Mudanya Belediyesi Dinçspor, evinde Kemalpaşa Ata Gençlik’i 50-32 mağlup ederek iddiasını sürdürürken, Bursagücü, Sivas Belediyespor’a 29-26 mağlup olmasına karşın bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Ligde bu sezon başarılı bir performans sergileyen Mudanya Belediyesi Dinçspor, orta sıralarda yer alana Kemalpaşa Ata Gençlik’le Mudanya Spor Salonu’nda karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, ilkyarıyı 23-11 önde tamamladı.

BURSAGÜCÜ LİGDE KALDI

İkinci yarıda farkı iyice açan Mudanya Belediyesi, karşılaşmadan 50-32 galip ayrılırken, 4. sıradaki yerini korudu. Bursa ekibi, bitime 2 hafta kala Süper Lig için ilk 3 iddiasını sürdürdü. Ligdeki diğer temsilcimiz Bursagücü ise evinde Sivas Belediyespor’a 29-26 mağlup oldu. Rakibi karşısında zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, son bölümde istekli gözükmesine karşın yenilgiyi önleyemedi. Haftayı yenilgiyle kapatan Bursagücü, yine de Gazi Pasifik ve Metropol’un mağlup olmasıyla bitime 2 hafta ligde kalmayı garantiledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X