Mudanyaspor büyük düşünüyor!

Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy, ‘Şampiyonluk hedefimize adım adım ulaşmak istiyoruz’ dedi.

Mudanyaspor büyük düşünüyor!

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Elmasbahgçelerspor’la birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Mudanyaspor, Antalya kampını dün tamamladı. Belek’te 2 hazırlık maçı oynayan ve Sultangazi’yi 2-1’le geçerken İnegölspor’a ise 4-3 mağlup olan kırmızı yeşilliler, kadrosuna da Bursaspor U 21 takımından Emre Demirci ile takviye yaptı.Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy, faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, hedefleriyle ilgili şunları söyledi: 

EVİMİZDE YENİLMEDİK

‘Takıma takviye için önümüzde daha zaman var. Acele etmeyeceğiz, ihtiyacımıza göre 1 yada 2 isimi kadromuza katabiliriz. Mücadele ettiğimiz 9. Grup inanılmaz bir şekilde dengeli. Kafaya oynayacak 8 takım var gözüküyor. Bunlardan biri de biziz. İlk yarıda evimizde hiç yenilmedik. İkinci devre sahamızdaki her maçtan 3 puan almak istiyoruz. Biz kazanmaya başladıkça inanıyoruz ki, başarı kendiliğinden gelecek. Şampiyonluk hedefimize hafta hafta yaklaşarak sezon sonunda 3. Lig’in yolunu tutacağız’ diye konuştu.

Teknik Direktör Hüseyin Hürsoy ile birlikte teknik ekipte yer alan yardımcı antrenör Metin Efe ve kaleci antrenörü Tamer Coşkun da takımın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğinden emin.

FAYDALI OLACAĞIM

Yeşil beyazlıların tek transferi olan Emre Demirci, Antalya kampında göze girmek için oldukça sıkı çalışıyor. Bursaspor U-21 takımında olduğu gibi Mudanyaspor’unda orta sahadaki beyni olmak isteyen Emre, ikinci yarıda poyrazın bir üst lige çıkması için çalışacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X