Mudanyaspor sandığa gidiyor

Kırmızı yeşillilerde Başkan Recep Günay’ın istifa etmesinin ardından alınan olağanüstü genel kurulun 17 Şubat’ta, çoğunluk sağlanamazsa 24 Şubat’ta yapılmasına karar verildi.

Mudanyaspor sandığa gidiyor

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluğa koşan Mudanyaspor’da yönetim istikrarı bir türlü sağlanamıyor. Geçtiğimiz sene takımı kayyuma gitmekten kurtaran Recep Günay’ın istifa etmesiyle kırmızı yeşilliler yeniden olağanüstü genel kurul yapacak. 

Günay’ın aday olmayacağını açıkladığı Mudanyaspor genel kurulu 17 Şubat Çarşamba günü, eğer çoğunluk sağlanamazsa 24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

 

Mücadeleye devam

Basın toplantısı düzenleyen Recep Günay, ‘Göreve gelirken yönetim oluşumunda bizlere destek olacağını taahhüt eden kişiler bugüne kadar maddi ve manevi hiçbir katkıda olmadıkları gibi takımın maçlarına dahi gelmediler. Başarıya destek vereceklerine başarısız olmamız için mücadele verildiğini gördük, bu da bizleri üzdü. Tepkimiz bize yapılan asılsız iddialardır. Bu yüzden bırakıyoruz’ dedi. 

Takımın kaptanı Erdal Alemdar ise, ‘Biz kulağımızı her şeye kapattık. Belirsizlik olsa bile en iyi şekilde mücadele edeceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X