Mudanyaspor ‘Yıldırım’ gibi: 2-1

Yıldırım Belediyesi’nin desteğini arkasına alan kırmızı yeşilliler deplasmanda Zaferspor’u geriden gelerek devirdi ve 2 maç sonra 3 puanla tanıştı.

Mudanyaspor ‘Yıldırım’ gibi: 2-1

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta oldukça zor günler geçiren ancak Yıldırım Belediyesi’nin desteği ile ayağa kalkan Mudanyaspor, 8. haftadaki Bursa derbisinde Zaferspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. 

Atıcılar-3 Sahası’nda oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlılar 34. dakikada Ömer’in indirdiği topta Metin Akan’ın düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti. Golden sonra Zaferspor kendi sahasına çekilerek rakibin hatasını bekledi.

6 DAKİKADA YIKTI

Geriye düşen Yıldırım Belediyesi Mudanyaspor ise oyunu rakip sahaya yıktı. Kırmızı yeşilliler 39. dakikada İsmail’in şutunda kaleci Faruk’tan dönen topu tamamlayan Ender ile skoru 1-1’e getirdi. 45’te bu kez sahneye çıkan isim Metehan oldu ve Mudanyaspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Kalan bölümlerde Zaferspor’un Özer ve Yunus ile 2 topu direkten dönse de başka gol olmadı ve kazanan 2-1 ile konuk ekip Mudanya oldu.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Göksu Furkan Güngör (**), Mehmet Kuru (*), Kurtuluş Aslan (**)

GOLLER: Dk.34 Metin Akan (Zafer), Dk.39 Ender, Dk.45 Metehan (Mudanya)

SARI KARTLAR: Faruk (Zafer), Mehmet, Ender, Berat, İdris (Mudanya)

ZAFERSPOR: Faruk (***), Özer (*), Gökalp (*), Berk (**), Tarıkcan (*), Ahmet (*) (Dk.87 Veysel), Erkan (**), Yunus (**), Ömer (**), Metin (***), Erkan (*) (Dk.80 Orhan* )

MUDANYASPOR: Samet (**), İdris (**), Koray (**), Berat (**), Kudret (***), Yasin (**), Arsane (***), Metehan (***) (Dk.72 Bartu *), Ender (***), İsmail (**) (Dk.85 Cenk), Mehmet (*) (Dk.90 Şahin)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X