Mudanyaspor yine karıştı

Geçtiğimiz sezonu sıkıntılı tamamlayan kırmızı yeşillilerde bu sezon da 7. hafta öncesi ilk antrenman boykotu gerçekleşti.

Mudanyaspor yine karıştı

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup takımlarından Mudanyaspor’da geçtiğimiz yıl yaşanan sıkıntıların bu sezon da yaşanmasının ardından futbolcular antrenmanlara çıkmama kararı aldılar.

Kaptan İsmail Özgür yaşanan olumsuzlukların başında hiç kimsenin takıma sahip çıkmamasını gösterip, ‘Alacaklarımızı alamazken maçlarda suyumuzu bile kendimiz alıyoruz. Misafirhanede kalan arkadaşlarımıza verilecek bir kap yemek bulunmuyor. Deplasmanda kalınan otelin ödenmeyen borçları için ben aranıyorum, ben kulüp başkanı değil takım kaptanıyım. Maçlara çıkmama gibi bir niyetimiz yok sadece protesto için idmanlara çıkmayacağız’ dedi.

6-7 oyuncu ayrıldı

Poyraz’ın Teknik Direktörü Vahit İleri ise ‘Benim görevim Mudanyaspor’u en iyi şekilde hazırlamaktı ama sezon başından bu yana 6-7 iyi futbolcum maddi sorunlar sebebiyle ayrıldı. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar ve futbolcularımın iyi niyetine karşın bunun karşılığını alamadık. Toplamda benim ve oyuncularımın alacakları 420 bin lira yapıyor ancak bize sadece 120 bin lira gibi bir rakım ödendi. Hocalık hayatımda böyle bir olayı ilk kez yaşadım. Ayrıca çok enteresandır Mudanyaspor’a ilçe halkı sahip çıkmıyor ve benim bildiğim Mudanya bu değil’ diye konuştu.

Günay’dan Türkyılmaz’a Çağrı

Yaşanlarla ilgili Mudanyaspor’un 2015-2016 sezonunda başkanlığına getirilen Recep Günay da önemli açıklamalarda bulundu. İlçede takım hakkında şeylerin Mudanya Belediye Başkanı Başkanı Hayri Türkyılmaz ve halka yanlış aksettirildiğini belirten Günay, ‘Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılacak bir açık oturuma davet ediyorum. Yanlış suçlamaların hepsine bir cevabımız ve veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Eğer haksız çıkarsak da istafa edeceğim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X