Mudanyaspor’a sürpriz aday

Yeşil kırmızılı kulübün 10 veya 20 Temmuz’da yapılacak kongresinde başkanlığa aday olacağını açıklayan Recep Günay, teknik danışman olarak Yılmaz Vural ile anlaştığını söyledi.

Mudanyaspor’a sürpriz aday

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’u 32 puan 9. sırada bitiren ve geçtiğimiz hafta 208 üyeden 17’sinin katılımıyla gerçekleşen olağan kongresinde sahipsiz kalan Mudanyaspor’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Divan Başkanı Emir Ali Usta, Asliye Hukuk Mahkemesine başvurup Mudanyaspor’u kayyuma götüreceğini açıklamıştı. Ancak Ali Usta, Dernekler Masası ile yaptığı görüşmede amatör takımlara kayyum yolu olmadığını öğrendiklerini, yapılacak yeni kongrede aday çıkmaması durumunda mevcut yönetimin de istifa etmesi halinde kulübün fesh olacağını söyledi.

KÖKLÜ DEĞİŞİM OLACAK

İlk oturumu 10, ikincisi 20 Temmuz’da olmak üzere yeniden kongreye gitme kararı alınan yeşil kırmızılı kulüpte bu gelişmeler yaşanırken, Bursaspor’un eski başkanlarından Recep Günay Mudanyaspor’un başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Mevcut Başkan Rüştü Cozlan’ın da katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan Recep Günay, ekibiyle birlikte bu göreve hazır olduklarını, köklü bir geçmişi olan Mudanyaspor’un yola devam edeceğini belirtip tüm üyeleri genel kurula katılmaya çağırdı.

TEKNİK DANIŞMAN VURAL

Mudanyaspor Başkan Adayı Recep Günay, ilk etapta ünlü teknik adam Yılmaz Vural’la anlaşarak Teknik Danışmanlığa getirildiğini belirterek şunları söyledi: “Şimdiden teknik direktör ve futbolcu arayışlarına başladık. Mudanyalı ve Bursalı iş adamları, Bursaspor ve Mudanyaspor’da başkanlık ve yöneticilik yapan arkadaşların da desteklerini alarak Mudanyaspor’u 3. Lig’e çıkarmak istiyoruz, Bursaspor Kulübü’yle de anlaştık. Mudanyaspor, Bursaspor’un pilot takımı olacak.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X