Mudanyaspor’da istifa depremi

BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı yeşillilerde Başkan Recep Günay ile Teknik Patron Selçuk Serbest istifa ettiklerini açıkladı.

Mudanyaspor’da istifa depremi

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Bursa ekiplerinden en başarılı takım olan Mudanyaspor’da dün şok bir gelişmeler yaşandı. Temmuz 2015’de kırmızı yeşilli kulüp kayyuma kalacakken yönetime gelen Başkan Recep Günay ile takımın bu sezon ki başarısında büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Selçuk Serbest istifa etti. Gemlik galibiyeti sonrası durum değerlendirmesi yapan ikilinin bu kararı kendilerine destek olmadığı için birlikte aldığı öğrenildi.

YALNIZ KALDIK

Yaşanan gelişmeler sonrasında OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Recep Günay, ‘Kapanma durumunda olan Mudanyaspor’u aldık buralara kadar getirdik. Ligde liderden 2 puan eksik olarak 3. sıradayız. Küme düşme mücadelesi veren takımlara bile ilçelerinde büyük destek görüyorlar. Ama Mudanyaspor’da idarecilik yapanlar ve sporcular yalnız bırakıldı. Hocamız ile bizim ayrılmamızın tek nedeni ilçenin bize olan ilgisizliği ve yalnız bırakılmamızdır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X