Mudanyaspor’da sular durulmuyor

Yıldırım Belediyesi’nin sahip çıkarak kol kanat gerdiği kırmızı yeşillilere, Mudanya Stadı’nda antrenman izini çıktı. Yeni yol haritası pazartesi ya da salı belli olacak.

Mudanyaspor’da sular durulmuyor

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Mudanyaspor’un son 2 yıldır yaşadığı sorunlar bir türlü çözülmüyor. Yıldırım Belediyesi’nin sahip çıkmasıyla Bursa’ya taşınan ve biraz olsun huzur bulan kırmızı yeşillilerin yeniden Mudanya’ya dönmesi gündeme geldi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz aracılarla Mudanyaspor’a yeniden İlçe Stadı’nın kapılarını açtı ve destek sözü verdi.

KAFALAR KARIŞTI

Yıldırım Belediyesi’nin yaptığı ödemeler ve sahip çıkmasıyla huzura eren Mudanyaspor’da yönetim ve sporcuların ise son gelişmelerden sonra kararsız olduğu öğrenildi. Kırmızı yeşilliler yarın İstanbul’da oynayacakları Çamolukspor maçından sonra net kararını verecek. Mudanya Belediyesi’nin kulüp başkanı Recep Günay bahanesiyle destek konusunda sıkıntı çıkarması durumunda Mudanyaspor’un kesin olarak Bursa’ya yerleşmeyi planladığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X