Mudanyaspor’da yeni başkan İlhan!

Yaklaşık 2 yıldır sıkıntılı süreçler geçiren kırmızı yeşillilerde dün yapılan olağanüstü genel kurulda Hikmet İlhan, 6 ay sonra yapılacak olağan seçime kadar göreve getirildi.

Mudanyaspor’da yeni başkan İlhan!

ÖMER BİLİK

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Mudanyaspor’un yeni başkanı Hikmet İlhan oldu. Yaklaşık 2 yıldır maddi olarak büyük sıkıntılar yaşayan kırmızı yeşillilerin dün Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde yapılan olağanüstü genel kurula tek aday olarak çıkan İlhan ve yönetim kurulu, 6 ay sonra yapılacak olağan kongreye kadar üyelerden tam destek aldı.

BÜTÇE 914 BİN TL!

265 üyeden 136 üyenin katıldığı kongrede tüm oyları alan Hikmet İlhan’ın yönetiminde ise, Sedat Akgün, Melih Kasrad, Mustafa Bilgili, Erdoğan Oktay, Talat Cantürk, Ali Yıldız, Mustafa Özer Özçelik, Ahmet Geçim, Zafer Baştan, Hasan Demirtaş, Savaş Bayrak, Hüseyin Hatipoğlu, Ergün Güneş, Gürkan Bayraktar yer aldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın da katıldığı kongrede ayrıca 2016-2017 yılının tahmini bütçesi 914 bin 500 TL olarak belirlendi.

İLERİ’NİN YERİNE BERBER GETİRİLDİ

Mudanyaspor’un çiçeği burnunda Başkanı Hikmet İlhan ilk icraat olarak hoca değişikliğine gitti. Sezon başında kırmızı yeşilli takımın başına getirilen Vahit İleri ile yollarını ayırdıklarını açıklayan İlhan, teknik patronluk koltuğuna ise son olarak Kestel Belediyespor’u çalıştıran Şirin Berber’i getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X