Mudanya’ya buruk veda

Çekimleri Mudanya’da yapılan Kehribar’ın ünlü oyuncuları, dizinin 15. ve son bölümünü çektikten sonra hem birbirlerine hem de takipçilerine veda ettiler.

Mudanya’ya buruk veda

REYTİNGLERE YENİLDİLER

Başrollerini Gürkan Uygun, Necip Memili, Özge Özder, Ayça Varıler, Aslıhan Güner ve Hakan Ural’ın paylaştığı, çekimleri Mudanya ve Tirilye’de gerçekleşen Kahribar dizisi de reytinglere yenik düştü. İlk sezonunda final yapmasına karar verilen dizinin 15. ve son bölümü geçtiğimiz günlerde çekildi. Çekimlerin bitmesinin ardından birbirlerine veda eden ünlü oyuncular, duygusal anlar yaşadı. 

ÖYKÜMÜZ BURADA BİTMEZ

Son çekim gününde birbirleriyle ve set ekibiyle hatıra fotoğrafları için bir araya gelen başrol oyuncuları, Mudanya’da kaldıkları süre boyunhca çok iyi vakit geçirdiklerini söylediler. Güzel oyuncu Ayça Varlıer, ‘Ekibimizle öykümüz burada bitmeyecektir…’ derken, Özge Özder ise Tirilye’ye veda etmeden önce sokak köpeklerini bile sevdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X