Mudanya’ya Kültür Merkezi

Mudanya Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapımı gerçekleştirilen Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi törenle hizmete girdi.

Mudanya’ya Kültür Merkezi

ÖMER BİLİK

 

Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’nde Hobi ve Sanat Atölyeleri, Kadın Danışma Evi, Öğrenci Etüt Evi, kütüphane, sergi salonları, restoran-kafe, halk market, Gençlik Aktivite ve Spor Salonu, AÇEV Okuma Yazma Kursu ve AÇEV Çocuk Odası gibi birimler bulunuyor. Merkezin açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

100 PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Merkezin açılışında konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizden sonra tamamlanan bu yapının eksikleri giderildi. Bu yapının içerisinde kadınlarımız için meslek edindirme kursu, kadın dayanışma evi, etüt evi, bilgisayarları ve çalışma odaları var. Bugün açılışını yaptığımız Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’nin ardından yakında Tirilye’de yazar evimiz ve Güzelyalı’da etüt evinin açılışlarını yapacağız. Size söz verdiğimiz gibi Mudanyamızla gurur duyacaksınız. Söz verdiğimiz gibi 100 projemizi gerçekleştireceğiz. Yeni kültür merkezimiz, Mudanya, Bursa ve Türkiyemize hayırlı olsun” dedi.

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke de, “Biz bugün açılışını yapacağımız çatının altında kültür ve sanatla yarınları kuracağız. Biz bu çatının altında kadını emeğiyle beraber hayata dahil eden bir yaklaşımla aydınlığı kuracağız. Biz bu çatının altında gencine umut vadeden ve gencin özgürlük ve heyecanını yaşatabileceği her türlü faaliyeti içinde barındıran yarınları işte buradan ayağa kaldıracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X