Mudanya’ya Uğur Böceği ve Emekli Dayanışma Evi

Mudanya Belediyesi’nin Uğur Böceği ve Emekli Dayanışma Evi törenle hizmete açıldı.

Mudanya’ya Uğur Böceği ve Emekli Dayanışma Evi

Mudanya Belediye binası altındaki Emekli Dayanışma Evi ve Uğur Böceği Evi’nin açılışına CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emekliler ve vatandaşlar katıldı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Emekli Dayanışma Evi’nde çay ve kahvenin ücretsiz olacağını, ayrıca üst katında bir de kütüphane olduğunu kaydetti.

Vatandaşlardan okudukları kitapları buraya bağışlayıp buradan da evlerine kitap götürebileceklerini ifade eden Türkyılmaz, Uğur Böceği projesinde ise emzirme ve bebek altı değiştirme odası ile oyuncakların bulunduğunu, ihtiyaç sahibi annelerin buradan yararlanacaklarını belirtti.

Türkyılmaz, “Emekli Dayanışma Evimiz’de emekliye ayrılan değerli insanlarımızı tekrar topluma kazandırıp onların tecrübe, düşünce ve fikirlerinden yararlanmak istiyoruz. Uğur Böceği projemiz de, kadınlarımıza doğum öncesi ve sonrası bilgilerinin verileceği hoş geldin bebek yaşama sırası sende diyerek anne ve bebek sağlığına hizmet verilecek bir çalışmamızdır” dedi.

ÖMER BİLİK

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X