Mudanya’ya vizyon proje

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Montania Otel ile Güzelyalı’daki İDO İskelesi arasındaki bölgede vizyon bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Mudanya’ya vizyon proje

Türkyılmaz, uluslararası alanda çok sayıda ödül alan Ankara’daki Dikmen Vadisi Projesi’nin mimarı tarafından hazırlanan projenin Mudanya’nın çehresini değiştireceğini kaydetti.

Proje kapsamında söz konusu bölgede plajlar, kongre ve kültür merkezi ve konaklama tesisleri olacağını belirten Başkan Türkyılmaz, projenin kentsel dönüşümü de beraberinde getireceğini bildirdi. Türkyılmaz, projeyi hayata geçirebilmek için Büyükşehir Belediyesi ile iyi ilişkiler çerçevesinde görüşeceklerini de sözlerine ekledi.

KILIÇDAROĞLU 11 EKİM’DE MUDANYA’DA

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mudanya Mütarekesi’nin yıldönümü olan 11 Ekim’de düzenlenecek etkinliklere katılmak için Mudanya’ya geleceği bilgisini de veren Türkyılmaz, “Program henüz netleşmedi. Genel Başkanımız, saat 18.00’de Mütareke Meydanı’nda bir miting düzenleyecek. Ayrıca bazı projelerimizin açılışını ve vizyon projemizin tanıtımını da Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yapmayı planlıyoruz. Kendisi o gece Mudanya’da da kalabilir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X