Mudanya’ya yeni nesil konsept villa

Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Vadi Mudanya Evleri projesinin deniz manzarası ve mimari yapısıyla Bursa’da başka örneği bulunmadığını söyledi.

Mudanya’ya yeni nesil konsept villa

‘Dört Mevsim Tatil’ sloganıyla lansmanı yapılan projenin Bursalılara tatil köyünde 4 mevsim yaşama şansı sunduğunu ifade eden Sülün, ”Bu proje Mudanya’da eşsiz lokasyonu ve konseptiyle alternatifsiz tek proje. Çeşme’nin Alaçatısını, Bodrum’un Türkbükü’nü Vadi Mudanya’ya taşıdık. Bursa’nın elit ve seçkinlerine işten eve geldikleri zaman keyifle kendilerine ve sevdiklerine zaman ayırabilme ortamı ile imkanı sunuyoruz” dedi.

BUDO’YA 3 DAKİKA

Projenin yılsonunda bitmesinin planlandığına dikkat çeken Sülün, projede Mudanya merkezine ve BUDO iskelesine 3 dakika yürüme mesafesinde yeşil bir vadinin denizle buluştuğu Ege tarzı yeni nesil konsept villalar bulunduğunu kaydetti. Kenan Sülün, ”Çocukların özgürce ve güvenli bir ortamda yetişebilecekleri, ebeveynlerin sosyal donatısıyla spor yapabilecekleri, kreşiyle, saunasıyla, oyun alanlarıyla, açık ve kapalı otoparklarıyla, 3 dakikalık yürüme mesafesiyle Mudanya’nın sosyal hayatını yaşayabilecekleri bir ortam sunuyoruz” diye konuştu.

FARKINI ORTAYA ÇIKARIYOR

Sülün, deprem ihtimaline karşı her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü dile getirdi. Kenan Sülün, anlaşmalı banka ve finans kurumları ile şimdiden kredi kullandırabileceklerinin altını çizdi. Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, projeyi incelemek için şantiyeye gitti. Mudanya’nın böyle bir projeyle Bursa ve İstanbul’un ihtiyacını karşılayabileceğini belirten Eren, projenin Mudanya’nın farkını ortaya çıkaran bir proje olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X