Mudanya’ya yeni ortak yaşam alanları

Ortak yaşam alanları ile çocuk parkı ve spor alanlarının sayılarını arttırmak amacıyla çalışmalar yürüten Mudanya Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Mudanya’ya yeni ortak yaşam alanları

ÖMER BİLİK

Oyun grupları, spor aletleri, dinlenme ve yeşil alanlar oluşturarak çocuklar ve yetişkinler başta olmak üzere her yaştan insanı buluşturmayı hedefleyen Mudanya Belediyesi ekipleri, Halitpaşa Mahallesi ve Siteler Mahallesi’nde ortak yaşam alanı ve çocuk parkı çalışmalarını tamamladı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ‘Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için bu alanların artmasını çok önemsiyoruz. İlçemize yeni çocuk oyun alanları ve ortak yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz’ dedi. 

Yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde de çocuk oyun alanları inşa etmeye devam ettiklerini belirten Türkyılmaz, ‘Park yapımı için çok sayıda talep alıyoruz. Eskiyen ve zarar gören parklarımızı ve alanlarımızın da bakımlarını yapıyoruz. İlçemizde park sayılarımızı arttırarak gelen talepleri de değerlendiriyoruz” dedi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X