Mudanya’ya yeni parklar

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarında yeni park yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mudanya’ya yeni parklar

ÖMER BİLİK

 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yeni inşaat alanları ve yol terklerinden kalan alanların oyun ve dinlenme parkı yapılması çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca vatandaşların ve çocukların yoğun olarak kullandığı park ve dinlenme alanlarında yenileme, onarım ve bakım çalışmaları da sürdürülüyor. Halitpaşa Mahallesi Kumyaka Caddesi ile Arnavutköy Yeni Cadde arasında, Fen İşleri Müdürlüğü’nce çocuk oyun parkı, spor aletleri, yürüme yolları, oturma gurupları ve otoparkıyla dinlenme parkları oluşturuluyor. 

OYUN ALANLARI ARTACAK

İlçe genelinde ortak yaşam alanları ve çocuk oyun alanlarını arttırmak için çalışmalar yürüttüklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının çoğaltılmasını önemsiyoruz. Her geçen gün ilçemize yeni çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X