Mudanya’ya yeni parklar

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki oyun ve dinlenme parkı sayısını artıracak.

Mudanya’ya yeni parklar

ÖMER BİLİK

Arnavutköy mevkiindeki belediyeye ait 4 ayrı parçadan oluşan ve en büyük spor kompleksi konumundaki iki bölümü voleybol ve basketbol sahası ile mini futbol sahası olarak kullanılacak. 

Diğer iki bölümünde ise oyun ve dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunacağı park alanı olarak vatandaşların hizmetine girdi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her mahalleye bir halı saha yapılacağını, bunun yanı sıra çocuk oyun alanı ve dinlenme parkları ile Mudanyalıların nefes alacağı alanlar oluşturulacağını ifade etti. Başkan Türkyılmaz, ”Mudanya Belediyesi olarak her mahalleye park ve halı saha sözümüzü yerine getiriyoruz” dedi.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahallelerden özellikle park ve halı saha talebi geldiğini kaydeden Türkyılmaz, ekiplerin kent merkezinin yanı sıra öncelikle uzak bölgelerdeki talepleri değerlendirmeye çalıştığını söyledi. 

İlçede halı saha, çocuk oyun ve dinlenme parkı olmayan mahalle kalmayacağını kaydeden Yılmaz, “Yapımı devam eden bu son parkımızın çevresi tel örgüyle çevrilerek, çocuklarımızın güvenli bir alanda oyun oynamaları da sağlanmış oldu. Parkımızda ışıklandırma çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine girdi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X