Mudanya’ya yıl sonuna kadar 20 bin ton asfalt

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mudanya, Güzelyalı, Tirilye ve ilçeye bağlı 36 mahallede sıcak asfalt kaplamayla yama çalışmaları sürdürüyor.

Mudanya’ya yıl sonuna kadar 20 bin ton asfalt

ÖMER BİLİK

Çalışmaların 2016 yılı başından bu yana devam ettiğini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, asfaltla birlikte parke çalışmalarının da yoğun olarak sürdüğünü belirtti. 

Türkyılmaz, “Çalışmalarımızı, Mudanya ilçemizle birlikte ilçemize bağlı tüm mahallelerimizde sürdürüyoruz. 2016 yılının başından yıl sonuna kadar sıcak asfalt kaplama çalışmaları ile birlikte yama asfalt çalışmamızda 20 bin tonun üzerinde asfalt malzemesi kullanılmış olacak. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalarımızda, modern toplumların yoğun olarak kullandığı ve bölgelerin temizlenmesi konusunda en önemli etken olan asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Diğer taraftan tretuvar ve parkeli yolların yapılması da sürüyor. Bütün amacımız halkımızın bu yöndeki eksik ve ihtiyaçlarını gidermektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X