Mudanya’yı dünya tanıyacak

Turizm alanında çalışmalarını hızlandıran Mudanya Belediyesi, Trawel Turkey Fuarı’nın ardından Uluslararası EMITT Fuarı’nda yerini aldı.

Mudanya’yı dünya tanıyacak

ÖMER BİLİK

Mudanya Belediyesi bu yıl 19.’su düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katıldı. 70’den fazla ülkenin katılım sağladığı EMITT Fuarı’nda “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti” sloganı ile yerini alan Mudanya Belediyesi, ilçenin tarihi değerleri olan Mudanya Mütarekesi, Girit Danteli ve tarihi evlerin yanı sıra Tirilye tipi zeytin ve zeytinyağını fuarda tanıtıma sundu.

MUDANYA HER YERDE

EMITT’i  eşi Gülbahar Türkyılmaz ve CHP Mudanya Kadın Kolları üyeleri birlikte ziyaret eden Başkan Hayri Türkyılmaz, ilçeyi her yönü ile tanıtmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. EMITT Fuarı’nın Mudanya’nın tanıtımı açısından önemine değinen Türkyılmaz, “Fuara katılmamız bizim çok önemliydi. Mudanyamız artık her yerde olacak, herkes tanıyacak. Bundan sonraki fuarlara da daha iyi hazırlanarak katılım sağlayacağız” dedi. 

AMACIMIZ TURİZM MERKEZİ YAPMAK

EMITT Fuarı’nı Mudanya Belediyesi’nin ilk kez katıldığını ifade eden Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen de, 5 personel ve Mudanya’da Turizm Otelciler Birliği üyeleriyle katılım sağladıklarını söyledi. Amaçlarının Mudanya’da turizmin gelişmesini sağlamak olduğunu dile getiren Esen, “Mudanya’yı turizm merkezi yapmak istiyoruz. Fuarda zeytin ve zeytinyağını tanıtımın yanı sıra Mütareke Evi Müzemizi, Girit dantelimizi ve tarihi binalarımızı tanıtıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X