Müdür yardımcısını bıçaklayan öğrenciye…

Bursa’da, uyuşturucu kullandığı için okuldan uzaklaştırılmasına kızıp odasını bastığı 2 müdür yardımcısını bıçakladığı iddia edilen lise öğrencisi hakkında, toplam 36 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Müdür yardımcısını bıçaklayan öğrenciye…

Edinilen bilgiye göre, 26 Mart’ta merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Kırcılar Lisesi’nde meydana gelen olayda, uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle okuldan uzaklaştırılan lise birinci sınıf öğrencisi B.Y.(17) bıçakla okula geldi. Müdür yardımcısının odasının kapısını kırarken kırılan cam sebebiyle elinden yaralanan B.Y. müdür yardımcısı Adnan U.’yu karnından bıçakladı. Bu esnada sesler üzerine yardıma giden Yücel A. da öfkeli genç tarafından sırtından bıçaklandı. Yaralı iki öğretmen de hastaneye kaldırıldı.

Tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan B.Y. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcı şüpheli B.Y. hakkında, “iki kişiye yönelik kasten öldürmeye teşebbüs ve mala zarar vermek” suçlarından toplam 36 yıla kadar hapsini istedi. Şüpheli genç önümüzdeki günlerde Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X