Müezzinoğlu: Bu millet çapulcuya pabuç bırakmamıştır

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler şunu bilsinler ki bu millet, geçmişinde hiçbir çapulcuya pabuç bırakmamış bir millettir. Bunlara en ağır dersi verebilecek iradesi de gücü de vardır” dedi.

Müezzinoğlu: Bu millet çapulcuya pabuç bırakmamıştır

Müezzinoğlu, merkez Osmangazi ilçesi Gündoğdu Mahallesi’ndeki mesire alanında, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesince düzenlenen “17. Batı Trakyalılar Panayırı” ve “11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası”na katıldı.

Etkinlikte konuşan Müezzinoğlu, geleceğe ait büyük hedeflere ancak milletçe beraber yürünerek ulaşılabileceğini söyledi.

Ülke olarak acılı ve sıkıntılı bir süreçten geçildiğini belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

“Bayrak, toprak uğruna çok şehitler vermiş bir milletin mensuplarıyız. Ay yıldızlı bayrağımızın Hakkari’de de Silopi’de de Yüksekova’da da Ağrı’da da Ağrı Dağı’nda da her köşede güçlü bir şekilde dalgalanması uğruna bugünlerde yine şehitler veriyoruz ama bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler şunu bilsinler ki bu millet, geçmişinde hiçbir çapulcuya pabuç bırakmamış bir millettir. Bunlara en ağır dersi verebilecek iradesi de gücü de vardır. İnşallah bu milletin ve bu devletin kudret eli, teröristi her halükarda ezip geçecek, onu yok edecek, bu ülkenin her bir karış toprağını huzurlu hale getirecek güce de dirayete de inanca da sahiptir.”

Müezzinoğlu, milletçe farklı noktalarda milli ve manevi değerlerle birlik ve gelecek hedeflerine yürüme anlayışını güçlendirerek yeni başarılara ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra Müezzinoğlu’na, BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse tarafından plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X