Müezzinoğlu, Bursaray ile yolculuk yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa programı için Ankara’dan gelirken Yenişehir İlçesi’nde mola vererek esnafı ziyaret etti. Bursa girişinde makam aracından inerek Bursaray’a binen Bakan Müezzinoğlu, burada bulunanlarla sohbet eder

Müezzinoğlu, Bursaray ile yolculuk yaptı

Seçim bölgesi olan Bursa’da düzenlenecek açılış ve temel atma törenlerine katılacak olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün gece karayoluyla kente gelirken Yenişehir İlçesi’ni ziyaret etti. Yenişehir’deki esnafla sohbet eden Bakan Müezzinoğlu,  Bursa Yolu üzerinde Spor Kompleksi yanında bulunan ve hafriyat çalışmalarına başlanan yeni Yenişehir Devlet Hastanesi’nin inşaatını gezdi.  hastane inşaatı hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, ‘Biber Kupası’ futbol maçı final maçının hakemi, Cengiz Korucu ile selfie çektirdi.

Biber Kupası maçını da izleyerek sporseverlerle fotoğraf çektiren Bakan Müezinoğlu, Bursa girişinde makam arabasından inerek Bursaray’a bindi. Halkla sohbet ederek Osmangazi İstasyonu’na kadar gelen Müezzinoğlu, ziyaret ve Bursaray yolculuğunu sosyal medya hesabından da paylaştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X