Müezzinoğlu: Desteği milletimizden alıyoruz

AK Parti Bursa teşkilatları, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum öncesinde çalışmalarını tempoyu hızlandırarak sürdürüyor.

Müezzinoğlu: Desteği milletimizden alıyoruz

Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri, ilçe ve belediye başkanları ile il yöneticileri ile toplantıda buluşup, çalışmalarını masaya yatırdı.

Burada konuşan Bakan Müezzinoğlu, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumun önemine vurgu yaparak, darbeci zihniyetlerin eseri mevcut anayasadaki değişimin Türkiye’nin önünü daha da açacağını söyledi. Müezzinoğlu, Türkiye’nin geleceği adına atılmaya çalışılan adımların hızlanması, bu adımların önüne ket koyan sistem sorunlarının çözülmesi için bu değişimin gerekli olduğunun altını çizdi. 

Bakan Müezzinoğlu, ne kadar feragatli kararlar aldığını defalarca gösteren halka güvenerek bu yola çıktıklarını belirterek, “Milletimiz kurulduğumuz günden bu yana bize ne kadar güvendiğini defalarca gösterdi. İnşallah 16 Nisan’da da halkımız doğru olandan yana olacaktır. Burada bize düşen referandum gününe milletimizle buluşup, bu değişimin gereğini anlatmaktır. Milletimiz her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X