Müezzinoğlu ilk seçim ziyaretini DAĞ-DER’e yaptı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün seçim startını verdikten sonra ilk ziyaretini DAĞ-DER ve Dağ Yöresi Dernekleri’ne yaptı.

Müezzinoğlu ilk seçim ziyaretini DAĞ-DER’e yaptı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Bursa’dan 1. sıra milletvekili adayı gösterilen Müezzinoğlu, ilk ziyaretini DAĞ-DER ve Dağ Yöresi Dernekleri’ne yaptı. 

Dağ ilçelerinin tarımda önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, “İlk arazi çalışmalarımız Keles, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık olacaktır. Önce araziyi görelim. Sorunları, sıkıntıları, yaşayanlarla paylaşalım. Önemli olan çok vaat etmek değildir. Zoru başarmaktır. Zoru başarmak DAĞ-DER’e de düşer. 15’i başarmak DAĞ-DER için zor olmasa gerek. Onu da başarırsak bir kazanımımız olacak. Milletvekili adayı olarak ilan edildiğim günden sonraki gönlüm ve kalbim daha önce Bursa için attığından farklı atmaya başladı. Çünkü ayrı bir sorumluluk yüklendim. Önemli olan çok vaat etmek değildir, zoru başarmaktır. Bu topraklar önemli topraklar bir medeniyetin tarihin altın sayfalarına yazıldığı bir doğuşun merkezidir” dedi. 

Buradaki konuşmasının ardından Müezzinoğlu, Osmangazi Tarihi Kent koşusu startını vermek için Saltanat Kupısı’na geldi. Saat 10’da başlaması gereken koşu 10 dakika geç başlayınca güneşin altında bekleyen koşucular duruma tepki gösterdi. Müezzinoğlu, daha sonra koşu startını verdi ve ardından milletvekili adaylarıyla yönetim kurulu toplantısına katılmak için AK Parti İl Binası’na geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X