Müezzinoğlu: İnşallah pazar akşamı 10-0 olacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘Milletimizle beraber yürüdüğümüz için bugüne kadar 12 yılda 9 seçime girdik, 9-0 yaptık. İnşallah pazar akşamı güçlü bir 10-0 olacak’ dedi.

Müezzinoğlu: İnşallah pazar akşamı 10-0 olacak

Bursa’da yağmurlu bir günde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Müezzinoğlu, ‘İnşallah pazar günü de sandık bereketini Bursa’dan bekliyoruz. İstikrar için yeniden bir daha AK Parti mührü, gelecek için yeniden bir daha haydi Bursa, vur mührünü diyoruz’ ifadesini kullandı. Müezzinoğlu, AK Parti olarak 12 yıldır ‘millet, vatan, bayrak’ dediklerini ve Türkiye’nin daha fazla büyümesi, gelişmesi için çalıştıklarını anlattı. Birlerinin, Türkiye’nin büyümesini, büyük ülke olmasını, ay yıldızlı bayrağın dünyanın dört bir köşesinde güçlü bir şekilde dalgalanmasını kıskandığını vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

‘Peş peşe tuzaklar kurmaya çalışıyorlar. Bu seçimlerde de dikkat ederseniz bu milletin yarınlarının iyi olmasını, büyüyen, gelişen bir ülke olmasını hazmedemeyenler, çok değil iki yıl önce birbirine düşman olanlar, birbiriyle yan yana gelmeyenler, bir baktık ki şimdi yan yana gelmişler. Niye? Türkiye kaybetsin, millet kaybetsin, birlik ve beraberlik bozulsun. Meğerse onlar da o zaman kuzu postuna bürünmüş kurtlarmış. İnşallah bu millet kuzunun kim olduğunu, kurdun kim olduğunu çok iyi öğrendi. Bugünlere milletle beraber geldik, yolumuza da milletler beraber yürüyerek devam ediyoruz. Milletimizle beraber yürüdüğümüz için bugüne kadar 12 yılda 9 seçime girdik, 9-0 yaptık. 10-0’a hazır mıyız? İnşallah pazar akşamı güçlü bir 10-0 olacak.’

Büronun açılış kurdelesini kesen Müezzinoğlu, bölgedeki esnafı ziyaret ederek işlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Çevrede diğer partilere ait stantları da gezen Müezzinoğlu, CHP’nin görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Müezzinoğlu, akşam saatlerinde de Merines AKKM’de AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı’nın toplantısına katıldı. Burada seçim gününe ilişkin yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, Bakan Müezzinoğlu, görevillere uyarılarda bulundu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X