Müezzinoğlu: Tek çabamız yeniden büyük Türkiye

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeniden büyük ve lider Türkiye’yi kurma çabasında olduklarını belirterek, referandumundan çıkacak ‘Evet’ sonucunun çok önemli olduğunu belirtti.

Müezzinoğlu: Tek çabamız yeniden büyük Türkiye

Barış Manço Kültür Merkezi’nde AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın 42. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Bakan Müezzinoğlu, “Bir yandan siyasi bir yandan da ekonomik emperyalizmin ortadan kaldırılması adına yürütülen bu mücadele döneminde önümüze çıkan yerli yabancı tüm güçler el birliği içinde. Son yıllarda yaşadığımız birbirinden zorlu durumun hangi büyük güçlerin elleriyle yapıldığı ortada. Bizler de yeniden büyük ve lider Türkiye’yi kurma çabasındayız. Yerelde ve genelde halkımıza verdiğimiz sözlerin tutulması, ülkemizin önüne koyduğumuz büyük hedeflerin gerçeğe dönmesi adına anayasa referandumundan çıkacak ‘Evet’ sonucu çok önemli” ifadelerini kullandı. 

Toplantıda konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkan Hüdayi Yazıcı da referandumda ilçeden yüzde 70 oranında ‘Evet’ oyu çıkması için çalışacaklarının açıkladı. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Yıldırım ve Yıldırımlılar için hayata geçirdikleri projeleri toplantıya gelenlerin bilgisine sunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise üç seneye yaklaşan görev süresi içerisinde önceliklerin ‘insan odaklı’ hizmet anlayışı olduğunu ifade etti. 

İlçe danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun da mecliste onaylanan maddelerin ardından sözün artık millette olduğunu belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X