Müezzinoğlu’dan sahura kadar mesai

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dün akşam saatlerinde sahura kadar dağ ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Esnafa teşekkür eden Bakan Müezzinoğlu, tüm ilçelerin teşkilatlarıyla değerlendirme toplantıları yaptı.

Müezzinoğlu’dan sahura kadar mesai

AYKUT GÜNGÖR

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 7 Haziran seçimlerinin ardından her fırsatta Bursa’ya gelerek bir yandan teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor, bir yandan da teşkilatlarla değerlendirme toplantıları düzenliyor. Önceki gün geldiği Bursa’da Mudanya’yı ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, dün de dağ ilçelerindeydi. İlk olarak Keles’e giden Müezzinoğlu, burada esnaf ziyareti yaparken, daha sonra teşkilat toplantısına katıldı. 

Müezzinoğlu, sırasıyla önce Orhaneli’ne gitti. Burada da esnafla bir araya gelen Müezzinoğlu, seçimde verdikleri destekten dolayı da ilçe halkına teşekkür etti. 

Müezzinoğlu, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerin ardından iftar programına katılmak için Büyükorhan’a geçti. Belediye düğün salonundaki iftar organizasyonunda orucunu açan Müezzinoğlu, daha sonra yine aynı binada teşkilat mensuplarıyla değerlendirme yaptı. Toplantının ardından yine Büyükorhan’da teravi namazını kılan Müezzinoğlu, gece yarısından sonra Harmancık’a gitti. 

Önce ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Müezzinoğlu, sahur yaptıktan sonra sabaha doğru kent merkezine döndü.  Bakan Müezzinoğlu, ziyaret ettiği tüm ilçelerde çocuklara ve esnaflara çeşitli hediyeler verdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun dağ ilçelerine yaptığı ziyaret programına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X