Müezzinoğlu’ndan dağ çıkarması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın dağ ilçeleri Harmancık, Büyükorhan ve Orhaneli’de çeşitli temaslarda bulundu, vatandaşlarla biraraya geldi.

Müezzinoğlu’ndan dağ çıkarması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, bakanlığa atandıktan sonra ilk kez geldiği Bursa’da mesaisini dağ ilçelerine ayırdı.


Bakan Müezzinoğlu, Harmancık, Büyükorhan ve Orhaneli’de çeşitli temaslarda bulundu, vatandaşlarla biraraya geldi.

Geceyi, Harmancık’taki Eko Turizm Tesisleri’nde geçiren Müezzinoğlu, dün ilk olarak sabah yürüyüşüne çıktı.


Köy yolu üzerinde keçi çobanları ile sohbet eden Müezzinoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi.


Bir çobanın, “Hainlerin hiçbir zaman yanında olmadık. Vatanımızın, milletimizin yanındayız, Cumhurbaşkanımızın yanındayız” sözlerine teşekkür eden  Müezzinoğlu, “Milletimiz yanımızda olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş yok. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli” dedi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Daha sonra, ilçe merkezinde gezen Müezzinoğlu, CHP Harmancık Teşkilatı’nı ziyaret etmek istedi. Ancak partinin kapalı olduğunu gören Bakan, telefonla CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ı arayarak, ‘Erkan ilçe kapalı. Bak karışmam, sonra da diyorsun ki ‘vatandaş niye CHP’ye oy vermiyor? Vermez tabi. Sen İstanbul’da geziyorsun. İlçe Başkanı ortada yok’ diye latife yaptı. Bakan Müezzinoğlu vatandaşlarla ilçe meydanında görüşüp çay içti, dertlerini dinledi.

Bakan Müezzinoğlu, daha sonra geçen ağustos ayında, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Yeşilova kırsal kesiminde bir grup PKK’lı teröristin yaptığı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Zeki Uğur’un, Büyükorhan İlçesi Piribeyler Mahallesi’ndeki babasının evi ve mezarını ziyaret etti. Şehidin mezarında dua okuyan Bakan Müezzinoğlu, şehit babası Yusuf Uğur’a başsağlığı dileğinde bulundu. Büyükorhan’ da esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulunan Müezzinoğlu, esnaf ziyaretleri esnasında uğradığı bir berberde cebinde sigara paketini gördüğü bir vatandaşın cebinden sigarasını alarak bırakması sözünü aldı. 

Buradan Orhaneli ilçesine geçen Müezzinoğlu, Ankara Beştepe’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine engel olmaya çalışırken helikopterden açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralanan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Abdurrahman Kafkas’ı ziyaret etti. Müezzinoğlu, 22 yerinden yaralanan gazinin annesi Nazife Kafkas ve babası Akif Kafkas ile bir süre görüştü. Bakan, Orhaneli’de vatandaşlarla balık ekmek yedi, kadınlarla sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X